Open brief van Henk en Ingrid aan Geert Wilders.

VINEX, 17 november 2010

Beste Geert,

We begrijpen het niet meer zo goed. Al die liegers en bedriegers in jouw pluche zetels? Hoe kan dat nou? En dat  ‘bashing’, dat moet wel een spel fout van de linkse media zijn? Ze bedoelen natuurlijk washing (de partij met groene linkse zeep wassen)?

Als straks jouw jongens en meisjes als nog het gevang in moeten kan het ook niet meer de Partij Voor de Vrijheid heten? We zaten te rijmen (net de film gezien; ‘De Sint; 5 December zal nooit meer hetzelfde zijn’) en kwamen op Partij Van Vertrouwen. Maar die andere partijen vertrouwen jullie niet meer hè? Maar volgens die terrier onderzoeker, gaat het gelukkig wel goed met de PVV peilingen.

Geeert, zoelang wie dóm achter minsj sjteit is er veur alles in sjtaot!

De sjieke krant NRC schrijft dat voor 30,05 euro, je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt krijgen, zei dat mens Bouwman van de Telebingo in Pauw & Witteman. Dertig euro dat kan er toch wel van af Geert, het zal niet kloppen van die verklaring? Henk, zei net nog, dat je wel veel sporters in de ploeg hebt. Dat is nu net een goed voorbeeld voor de dikke kinderen van tegenwoordig, die zitten er veel te veel bij ons in de wijk, kan je daar niet wat aan doen, dat hangt daar maar de hele dag rond.

Weet je nog Geert, toen na Pim Fortuyn, waren er ook allemaal van die Tweede Kamer en Kabinet praatjesmakers, die ook niet helemaal koosjer waren. Nu zaten wij net, bij het piepiers jassen, te praten over waarom het sinds Fortuyn niet gelukt is om een goede overheidsscreening (soort van ‘do you really have talent show’) op te zetten. De AIVD (als ze niet zijn geïnfecteerd door islamieten) is er wel voor speciale gevallen, maar dat geeft meteen een stoma of stigma (hoe heet dat nou), ik bedoel; dan kunnen ze niet meer de grijze muis spelen. Maar de ambtenaren hadden natuurlijk wel een onderzoeksdienst voor BNP-ers (Bekende Nederlandse Politiekers) kunnen opzetten, dan waren de vlekje van jouw pluche van de laatste dagen, weer tijdig weggepoetst!

Geert, Henk en ik weten het. Dat willen de Old Boys & Girls helemaal niet. Die denken, laat die jonge partijtjes nu lekker hard op hun snufferd vallen, zoals de LPF. Zo komen we er vanzelf vanaf en komen ze ook niet de het Old Mens & Ladies bolwerk; de Eerste Kamer. Volgende week is die andere limbo Leers weer aan de beurt; dus even de tanden op elkaar en doorzetten.

Geert; ga door namens 1,5 miljoen Nederlanders en laat je niet zich de eige naas versjangelere!

 Liefs Ingrid

(Henk is al weer op pad met de wijkpatrouille ‘Ons Vigilance’ om het schorriemorrie te verjagen)

P.S. Geert wel goed blijven eten, je pak hangt helemaal slap.

 

 

Door Christian ter Maat; Directeur Carevolution; organisatie & managementadvies [strategie, groei, verandering, fusies & overnames en reputatiemanagement].
Recente adviesopdracht; Vind een strategische koper voor de onderneming die met het huidige management en de bestaande activiteiten een stevige groeiambitie wil realiseren.

© Copyright 2010 Carevolution

Stuur door naar een relatie

4 reacties op “Open brief van Henk en Ingrid aan Geert Wilders.”

  • Geert wacht zijn tijd wel af ,tot de stront van de andere partijen,boven komt drijven,en dat kont er,kan niet uitblijven.Zie maar naar femke op onze stem,jouw nieuws. 

  • […] Vlaamse krant De Standaard, dat de uitzendkracht van de vestiging Genk was ontslagen omdat ze een hoofddoek droeg. De Hema bevestigde het bericht ’s middags en onthoudt zich op dat moment van commentaar. […]

  • […] in reclame wordt goedgewaardeerd door de ontvanger. Ook in communicatie kan humor worden ingezet met als resultaat een glimlach bij de ontvanger en positieve associatie met het […]

  • […] De gemeente hoopt dat de jongeren zo beter in staat worden hun agressie te beteugelen. Een grap, nee daar is het onderwerp te serieus voor. Werkt deze aanpak? De communicatiestrategie werkt zeker […]

Reageer

(zal niet zichtbaar zijn)

Als u uw reactie geplaatst heeft kunt u de reactie nog 30 minuten aanpassen. Klik hiervoor op "Bewerk reactie".

Vorige artikel:
Volgende artikel:

Laatste reacties