De nieuwste Centraal Beheer commercial; Apple is not amused.

Apps op de iPhone, zijn applicaties gemaakt door derden die via de Apple iTunes winkel online worden verkocht. Dit

is een van de succesfactoren van het titanengevecht tussen Apple en Black Berry. Apple wil zelf niet bekend maken hoeveel geld er omgaat in de verkoop van de iPhone-applicaties. Ook wil het bedrijf niet naar buiten brengen hoeveel van de meer dan 300 miljoen downloads betaald zijn. De meeste applicaties worden gratis aangeboden. Apple ontvangt dertig procent van de opbrengst van iedere verkochte App.

In Nederland weten we de humor van Centraal Beheer meestal wel te waarderen; mensen die in lastige situaties terechtkomen met aan het einde de slogan; ‘Even Apeldoorn bellen’. Maar Apple is not amused: een leuke applicatie (App) waarbij er een barst in het iPhone-scherm komt en de icoontjes omlaag vallen kon niet op de waardering van de Steve Jobs & Co. rekenen, ze keurden de applicatie af. Het zou verwarrend zijn voor iPhone-gebruikers? Oordeel zelf!

 

Video: Apple vs Centraal Beheer

Door Christian ter Maat; Directeur Carevolution; organisatie & managementadvies. Strategie, fusies & overnames en veranderadviseur. Recente adviesopdrachten; in de vrijetijds-, zorg-, retail-, vergrijzings- en onroerend goed sector.


© Copyright 2009 Carevolution

 

 

Stuur door naar een relatie

Reageer

(zal niet zichtbaar zijn)

Als u uw reactie geplaatst heeft kunt u de reactie nog 30 minuten aanpassen. Klik hiervoor op "Bewerk reactie".

Vorige artikel:
Volgende artikel:

Laatste reacties