Apple iPad campagne, voor de lancering, online!

Woensdag 27 januari om 19.00 in San Francisco zal Apple zijn nieuwste product lanceren; de iSlate of iPad. Het is weer iDay, de jaarlijks terugkerende Apple gadget show. De iSlate, ook wel spottend genoemd “is late’, zal vermoedelijk een kruising zijn tussen de iPhone, een eReader en een mini laptop. Het is uiteindelijk de iPad geworden.

Apple heeft de commercial voor de iSlate al op youTube laten debuteren. Een krachtige, doch eenvoudige commercial, zoals we Apple gewend zijn. Zie de nieuwe Apple iSlate commercial.

De meningen zijn verdeeld of dit een echte Apple commercial is. De muziek is te slecht wordt er geschreven?

Voorheen domineerde Apple, vooral in de VS, met commercials, waarin op een eenvoudige manier de man in pak (Hi  I am a PC,….) vs de jongen in jeans (Hi I am a Mac,…) figureerden. De PC Man pakte altijd flink uit en Mac Boy stond erbij en keek er na. Doeltreffender kan het niet alle USPs van de PC heeft de Mac niet (nodig).

Ter lering en ter vermaak hieronder de link naar alle PC Man vs Mac Boy ads. Eenvoud in communicatie, geeft kracht aan de boodschap, die door de concurrent (PC) wordt gevoed!

Get a Mac collecion!

Door Christian ter Maat; Directeur Carevolution; organisatie & managementadvies [strategie, groei, verandering, fusies & overnames en reputatiemanagement].
Recente adviesopdracht; Vind een strategische koper voor de onderneming die met het huidige management en de bestaande activiteiten een stevige groeiambitie wil realiseren.

© Copyright 2010 Carevolution

Stuur door naar een relatie

Reageer

(zal niet zichtbaar zijn)

Als u uw reactie geplaatst heeft kunt u de reactie nog 30 minuten aanpassen. Klik hiervoor op "Bewerk reactie".

Vorige artikel:
Volgende artikel:

Laatste reacties